С 214 километра в час по магистрала Тракия при ограничение 90км/ч. Тази „гордост” бе споделена от поредното камикадзе на пътя, решило да си направи реклама в стил - „колко добър шофьор съм”.

За поредното изпълнение на пътя сигнализираха наши читатели. Зад волана на возилото е бил Денис Р. от Пловдив. Дестинацията – Черноморието. В участъка на АМ Тракия, преди град Стара Загора”, младият мъж показва, че е достигнал до 214 километра в час. В същия участък обаче, ограничението на скоростта е 90 км/ч.   Денис е приложил старателно снимка на стори в личния си профил.

Пред наш репортер, той заяви, че снимката била свалена от интернет и само се хвалел.

Оказва се, че Денис е стар познайник на съдебната система. Той има зад гърба си 4 присъди, като с криминалната си дейност е започнал още в тийнейджърските си години. Лежал е в затвора над 3 години след присъда за хулиганство и съпротива при арест. За последното провинение е получил наказание от година и половина, но тъй като престъплението е извършено в изпитателния срок на друга присъда, то е получил и още 1 година и 11 месеца.

През 2011 година се сдобива с първата си присъда – пробация заради кражба, последвала и още една за грабеж.

Очевидно сред младите върлува нова мода – всеки да се фука със скоростните си рекорди по пътищата, които се споделят в социалните мрежи. Само за месец TrafficNews показахме два отделни случая на бясно шофиране по родните пътища.

Нереализирани рали пилоти се правят на каскадьори на магистралатаПловдивчанин засне поредното камикадзе на АМ "Тракия"