Голи кадри на фона на Асеновата крепост предизвикаха вълна от недоволство в социалните мрежи. Видеоклипът е публикуван преди един месец от английска компания, занимаваща се с визуални изкуства. Компанията GD Films заснема подобни клипове на фона на различни обекти по цял свят. Целта е да бъде представен стилът в рисуването, наречен жестова абстракция. 

В този вид живопис боята е спонтанно и интуитивно бива разпръсквана по платното. Важното в това течение на изобразителното изкуство е не нарисуваното изображение, а техниката на създаването му. Моделът Мел Джи и операторът Джордж Ди обаче представят този вид изкуство по особено провокативен начин. Често пъти пърформансите им са на открито, а клиповете трупат милиони гледания в социалните мрежи.

За платно в случая служи голото тяло на карибският модел.  А църквата "Св. Богородица Петричка" е част от декора. Видеото предизвика бурни реакции на асеновградчани, които дори са подали сигнал до институциите.

Граждани повдигат въпроса дали артистите имат разрешение за снимките. Други считат, че реакциите са преувеличени, тъй като голите кадри са заснети на километри от самата църква. Част от клипа е снимана и в самия храм, но неприлични кадри в него няма, изтъкват местните. 

Видеото е било публикувано около две седмици преди разразилия се скандал в Съдебна палата в София. Припомняме, че в средата на април разголени плеймейтки пируваха пред очите на Темида, а полуголите кадри и текста на песента, чието видео бе заснето в храма и, предизвикаха сътресение в съдебната система. В резултат председателят на ВКС, под чието крило бе паметникът на културата, бе освободен от качеството си на неин стопанин.