Вандал резидивист със собственическо чувство върху обществени зони в центъра на Пловдив е твърдо решен да се саморазправя с всеки дръзнал да паркира зад блока му. Същият индивид се издирва, както от жертвите му, така и от полицията. С апел за помощ в процеса на изясняване на самоличността му се свърза наша читателка, която е попаднала под набезите на меко казано недружелюбния съсед. 

"Бойното поле" се намира на ъгъла на ул. "Лозенград" с ул. "Д-р Владо". Семейство е атакувано от вандала вече два пъти. 

"Паркираме колата си на паркинга, който е срещу кооперацията ни, зад блока на ул. "Доктор Владо". Вече втори път денят ни започва изключително неприятно. Някой ни пука гумите, защото може би смята, че предблоковото пространство и паркинг са негова собственост или просто той живее там от години и никой не може да спре на местото му", разказва пловдивчанката. 

Тя решава, че няма да остави нещата така. Вече е подала сигнал в полиция и дори е намерила начин как да пипне извършителя, ако дръзне отново да навреди на нея и семейството ѝ. 

Междувременно жената отправя апел, ако някой има информация за накърняващия имущество на други хора да помогне, за да бъде открит човека и да понесе отговорност. 

"Молим всички, които имат някаква информация или също са се сблъскали с този конфликтен съсед, да съдействат на нас и органите на реда. Това не е нормално и не може да продължава! Днес е нашият автомобил утре на някой друг", посочва правдиво жената. 

Тя изпрати снимки на конкретното място, на което стават набезите.