Джапанките в сака и билет за влака, слънцето те чака - хайде на море, пееше Кали в едно от летните са парчета преди години. Въпреки че песента се бе превърнала в хит, очевидно имаше един сериозен пропуск –дюшекът.

Двама пловдивчани днес събраха погледите на всички пътуващи към Родното Черноморие с огромно розово надуваемо фламинго, метнато върху автомобила им. Снимки с необичайната гледка бяха разпространени в социалните мрежи и предизвикаха множество коментари.

Дюшекът е последен писък на плажната мода. За да го придържат обаче, младежите опасно са се провесили през прозорците на аудито.

„Уникални, а къде е полицията???”, пита Снежана Стоянова, която е публикувала снимката.

Част от коментиращите я обвиняват, че с този кадър ще развали почивката на младите мъже. Други обаче са категорични, че подобно поведение не трябва да се толерира.

„И ако някой от тези ентусиасти се изтърси на пътя и следваща кола го прегази, или някой камион мине и го забърше какво правим, кой е виновен? Цял живот някой да страда, защото някой келеш решил да се прави на пич. Има си време и място, където да изпъкват. Който иска да си трайка, но добре че има и хора, които мислят с главата”, коментира Gerry D.

„Тия надуваемите, каквито са големи, ако вземат случайно да изхвърчат, могат да направят голям сакатлък. Спокойно могат да ги пренесат ненадути в багажника и на плажа да ги надуят”, допълва Александър Топалов.