Шофьор в градския транспорт в Пловдив спрял на бул. "Шести септември" след пл. Съединение и се наредил на опашка за дюнери, блокирайки цялото движение зад него. За този абсурден случай ни сигнализира читателка на Traffic News.

Вчера в следобедните часове пловдивчанката се качила на автобус номер 99 , за да отиде на лекар. Плановете й се променили коренно, в момента, в който шофьорът на автобуса решил, че е време за заслужена следобедна закуска.

След като потеглил от площад Съединение, водачът спрял автобуса в дясната лента на платното за джижение, пред "Аладин фудс", спокойно слязъл от автобуса и се наредил на касата, за да си поръча храна. Читателката ни информира, че автобусът е създал огромна опашка от чакащи коли, които се оказали в капан заради един дюнер. Шофьорът спрял на място, забранено за паркиране или престой на автомобили. В автобуса са се возили 5 жени, които чакали повече от 10 минути, докато шофьорът си вземе хапване.

Хората в автобуса се изнервили и в момента, в който шофьорът се качил обратно в автобуса, една жена му направила забележка. Водачът на автобуса не се трогнал особено и дори отвърнал агресивно на жената, викайки и заплашвайки да я свали. След като автобусът потеглил, шофьорът продължил да крещи на пътниците в него. Жената, която ни изпрати този абсурден сигнал твърди, че дори шофьорът е замахвал към една от пътничките.

Линия 99 се обслужва обслужва от "Хеброс бус". В сайта на фирмата можем да станем свидетели на множество оплаквания от подобни изцепки от персонала на автобусите.

Конкретният автобус е с регистрационен номер: РВ 8507 СР. Шофьорът изглеждал млад човек, което още повече възмутило пътниците. Според тях подобно поведение от негова страна е недопустимо и със сигурност заслужава да бъде порицано.

Traffic News благодари на своите читатели за изпращаните сигнали за нередности в града под тепетата. Ако и вие имате подобен проблем не се колебайте да ни потърсите на телефон 0700 10 248 или ни пишете на имейл: redaktor@trafficnews.bg

Снимката е илюстративна!