"Защо не е задържана Вашата служителка Симона Радева? Защо не отговаря пред закона и се крие? С тези въпроси и някои доста нецензурни думи и реплики лидерът на "Атака" Волен Сидеров влезе в I РПУ в София и поиска среща с началника.

„Искам да дойде Симона Радева и да обясни какво правеше с престъпник и защо избяга с него след престъплението”, крещеше Сидеров. Той провокира служителите и поиска среща с ръководителя на I РПУ или със Симона Радева. Твърдият отговор на служителя – „началникът е в среща” не отказа Сидеров и той продължи да настоява.

Лидерът на "Атака" не се отказа и поиска Симона Радева да излезе и да отговори "защо е убила две млади момичета"?

Последва и нова серия въпроси от Сидеров:

"Може ли да ми дадете и на мен полицейска палка и буркан?. Може ли да ми дадете и на мен палка? Дайте ми палка и на мен, искам и аз да имам палка”, иронично настояваше лидерът на „Атака”

Събрали се с него представители на медии поискаха да знаят наистина ли Радева е дала достъп до полицейски чатове на Семерджиев.

„Ти с шкембенцето не ми махай с пръст”, беше друга от скандалните реплики на Сидеров.

„Извикайте я тая Симона да дойде да обясни как и защо уби две момичета с ония Шумахер”, продължи Сидеров.

Журналистите също настояха за среща с началника.

„Това е първа тема в държавата и няма нищо по-важно от това в момента, и искаме да говорим с началника да обясни кой и защо назначи тази полицайка. Искаме да знаем на какъв принцип тук се назначават полицаите”, настояваха те.

„Имате страхотен стикер „Не позволявай на корупцията да стигне до вас”, а има и бележка подай сигнал за корупция. Еми ето – подавам”, заяви иронично един от журналистите.

Напрежението продължи да ескалира като Волен Сидеров започна да блъска и счупи прозореца на гишето. После продължи да блъска по вратата с надпис „Затваряй вратата леко”, за да нахлуе при началника на 1 РПУ.

„Много сте тъпи, изключително тъпи. Такива ли искате да умрете. Не прикривайте мафията!”, крещеше нервно Сидеров.

Драмата завърши с арест на Волен Сидеров.