Продължава  въртенето на гуми из етническите квартали и махали  в Пловдив.  Поредното видео, изпратено до TrafficNews, е споделено в любимата на дрифтърите платформа Tik-Tok. Форсирането на двигатели и звуците от спирачки не спират да озвучават  „Шекер махала” в късните часове на деня, а много от жителите там многократно се оплакват от силния шум.

На видеото изпратено до медията ни, се вижда как БМВ, управлявано от младеж,  прави няколко кръга, а зад себе си остава следи от търкането на гуми. Ситуацията се развива на светофара към ул. „Делянка”, като шофьорът очевидно не осъзнава , че преминава друг автомобил докато той дрифтира и действията му могат да предизвикат серизона катастрофа.

Видеото е качено от потребителя Loko Yapar” , който не се притеснява от полицията и гордо позира в социалните мрежи с БМВ-то си.

Припомняме, че TrafficNews  многократно публикува материали относно този проблем. Наложени са множеството глоби от органите на реда, но жителите споделят, че въртенето на гуми не спира и контролът от страна на полицията трябва да се увеличи.