Гавра с националния флаг на фона на националния химн, това безумие под формата на клип бе публикувано в най-нашумялата социална мрежа Тик-Ток. Трансджендър под името „dionatrans8” е решил да става известен, но на гърба на България. За това безумие сигнализира читател на TrafficNews, който е възмутен от случващото се. Според него, действията на „dionatrans8” трябва да бъдат санкционирани, защото те оскверняват България, а да не говорим колко деца на ден влизат в платформата и могат да попаднат на видеото, от което да вземат лошия пример.

На абсурдния клип, който витае из интернет пространството се вижда как въпросният трансджендър, облечен в рокля с огромно деколте, размята разпокъсания флаг на републиката, а на фона на отвратителната сцена се чува и националният химн. Без да се замисля „dionatrans8” е публикувала клипа в личния си профил, но вероятно заради множеството негативни коментари или репортвания на публикацията, клипът вече е изтрит от профила, а по другите публикувани тик-тоци се вижда, че „dionatrans8” е бургазлийка.

Припомняме, че в Наказателния кодекс има санкция за този, който по какъвто и да е начин опетни герба, знамето или химна на Република България. Той се наказва с лишаване от свобода до две години или с глоба до три хиляди лева. Нашият читател се надява бургазлийката да бъде установена и да изтърпи наказанието си за извършената гавра.