Жители на комплекс "Роял сити" събират подписка срещу своя съседка, предлагаща ескорт услуги. Дамата системно тормозела съседите си, които сигнализираха до TrafficNews. Те твърдят, че жената, която се представя като Мис Катя в сайтовете за компаньонки, е публикувала редица обяви за платени секс услуги в интернет.

В обявата фигурира и адресът на бул. "Дунав" №5, който обитава от четири месеца и го използва за терен за любовни ласки. Живущите в комплекса обаче са твърдо против това и настояват наемателката да се изнесе, заради системния шум и нарушаването на спокойствието.

Жителите в комплекса разказаха пред медията ни, че ежедневно във входа им влизат съмнителни лица, които се насочват към апартамента на Мис Катя. Възмутени са, че постоянно се блъскат врати, пуска се шумна музика по всяко време на денонощието, а това пречи на всички, особено на тези, които са с малки деца.

Ексцентричният вид на жената също смущава както малките деца, така и техните родители, споделят те. Освен силния шум от музиката и тръшкането на врати, хората се оплакват, че многократно са сигнализирали за проблема до собственика на апартамента, но без особен успех.

„Според нас собственикът на апартамента я прикрива. Наясно е с проблема и сме го търсили по този повод няколко пъти, но вече дори спря да отговаря на обажданията ни”, коментира живущ в сградата. Той добави, че хазаинът „уж” е предал едномесечно предизвестие за освобождаване на имота от наемателя до 25-ти ноември, но Мис Катя и различни мъже продължават да се „подвизават” из етажите на сградата.

Съседите на Мис Катя смятат, че собственикът неглижира проблема, като дори са сигнализирали и до полицията, но от там също им заявили, че не могат да направят нищо, докато не се изготви подписка от живущите в комплекса.

Медията ни се свърза и с Мис Катя, като тя отрече всички твърдения на съседите й.

„Никога никой от съседите ми не е дошъл да говори с мен, аз не съм имала конфликт с никого. При положение, че живея сама, тези неща, които говорят съседите ми са абсурдни. Дружелюбна съм, не съм конфликтна, това са пълни глупости”, коментира дамата.

Тя сподели, че си има достатъчно главоболия и лични проблеми, като смята „тази драма за ненужна”. Според дамата съседите й притесняват хазяина й с и без причина.

„Знам правилата и знам кога мога и не мога да слушам музика. Те не могат да казват кой къде може и не може да живее, никой не е дошъл при мен да ми каже, че има проблем с мен, всичко се прави зад гърба ми. Жертва съм на нещо сбъркано, те ме излагат”, разказа още Катя.

Направихме опит да се свържем и със собственика на имота, но безуспешно. Наемателката обаче заяви, че ще направи всичко възможно да се изнесе по-скоро, за да приключи „целият този панаир”, но все пак държи, ако някой има проблем с нея, да отиде и да разговарят, вместо да сигнализира до медии.