Неправилните паркирания и безпардонните нарушения на закона за движения по пътищата вече са се превърнали в ежедневие и дори понякога не ни правят впечатление. Не такъв е случаят обаче със следващия сигнал, който получихме от наш читател.

Тук става въпрос за неправилно паркиран автомобил на ОП "Общинска охрана”.  Естествено такива нарушения веднага правят впечатление, защото е недопустимо регулиращ орган да попада в ситуацията на нарушител. Според снимките изпратени от наш читател, автомобилът на общинското предприятие е паркиран в Т-образно кръстовище на улица „Сатурн” и улица „Хан Кардам”. Колата е с марка „Пежо” и видно от снимките определено пречи на видимостта и безопасното взимане на завоя.  

Надявам се, че това няма да остане ненаказано, защото всеки път в който аз съм паркирал неправилно съм си понасял наказанията, под формата на парична глоба”, сподели авторът на сигнала.

Наша справка установи, че за да се предприеме проверка по случая е нужно да се входира жалба към общинското предприятие.

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на подобни нередности, може да ни изпращате сигналите си като съобщение в страницата ни във Фейсбук или на редакционната ни поща redaktor@trafficnews.bg