Полицай пострада при ситуация, която напомня сцена от филм на Луи дьо Фюнес. Униформеният осигурявал реда при протеста в сряда вечерта, когато към група протестиращи се насочил мъж на велосипед. Той се движел с голяма скорост, рискувайки да се вреже в хората и да нарани някого. Едновременно с това псувал и обиждал както протестиращите, така и полицаите. Блъснал един от служителите с велосипеда си и след това бил отведен в районното. 

Там въпросният антипротестър продължил да буйства. Докато го обискирали, 41- годишният Шенол Д. изблъскал двамата полицаи и хукнал да бяга от районното. В мелето единият полицай загубил равновесие и се подпрял на стъклена витрина. При натиска счупил стъклото, което срязало кутрето му. В крайна сметка беглецът бил арестуван, а раненият полицай откаран в болница, където му е оказана медицинска помощ. 

При снощния протест е пострадал и служител на Общинска полиция. 51-годишен мъж, видимо пиян се смесил със шествието и тръгнал по Главната. Държал се непристойно и двама служители на общинска полиция се заели да го изведат, за да не се стига до саморазправа. Пияният се опитал да се измъкне от проверката като разблъскал полицаите. Единият паднал на земята и си ударил коляното и лакътя.