Пловдивчанка е била грубо изхвърлена от сградата на Напоителни системи, клон "Марица" в Пловдив. Мюмюне Ислямова е земеделски производител. В бранша е от 30 години, но казва, че не помни подобна агресия. 

Ислямова разказа пред TrafficNews, че е била спряна водата ѝ за напояване на 250 дка царевица в община Калояново. В петък тя е водила разговор с директора на "Напоителни системи" - Марица Иван Петканчев, с който се разбрали водата да бъде пусната до понеделник. В първия работен ден на седмицата обаче, вода за напояване все още нямало и Ислямова решила да отиде на място в институцията. 

Там обаче я посрещнали със словесна и физическа агресия. 

"Казаха ми, че директорът го няма и започнаха да ме обиждат. След това пререканията прерастнаха в насилие - започнаха да ме бутат и да ме гонят от сградата. Добре, че дъщеря ми снима, защото нямаше да има и доказателства. Това е насилие за мен. Да не говорим, че агресията беше по-зле и от това, което се вижда на клипа. Голям терор и унижение", посочва Ислямова. 

На клипа се вижда как жената е бутана със сила, разменят се нападки между нея и служителя. 

В крайна сметка дъщерята на Ислямова звъннала в полицията и на място пристигнал екип на МВР-Пловдив, който потушил ескалацията на напрежението, но не съставили документ с имената на двамата участници в скандала, по думите на Ислямова. Жената посочи, че вече е пуснала жалба за насилие срещу нея. 

По думите, между нея и Напоителни системи има сериозни проблеми, след като е осъдена за пресрочване на договори, но въпреки това продължава да работи, а част от имуществото ѝ се разпродава от частен съдебен изпълнител. Разказа, че е подала много жалби срещу спирането на водата за напояване в имотите ѝ. Проблемите между нея и институцията обаче са обект на съдебни дела и решения, а проблемът в случая е физически насилственото отношение към нея, споделят още Ислямова и дъщеря ѝ. 

"Беше ми обещано, че всичко ще е наред и ще има вода, а в крайна сметка получих безумно грубо и агресивно отношение", посочи Ислямова. 

TrafficNews потърси шефът на Напоителни системи, клон "Марица" Иван Петканчев, който потвърди, че е запознат с казуса, но отказа да коментира случая по телефона.