Абсурдно изпълнение на пловдивски шофьор от градския транспорт възмути пловдивчанка. Въпросният водач решил да спре автобуса на спирката на училище ,,Стоян Белинов'' без да даде обяснение на пътниците какво се случва. Той е слязъл от рейса и е запалил цигара, а въпреки жегите, пътниците в невидение са били принудени да го изчакат. За тази постъпка сигнализира читателка на TrafficNews. Тя се е качила във въпросния рейс, като споделя, че след въпрос към шофьора, кога ще тръгне рейсът- адекватен отговор не получава. 

На спирката на училище ,,Стоян Белинов'' (глухонемите), влачейки се едва-едва, пристигна автобус 66. Няколко метра след спирката спря. Качихме се, вътре имаше и други хора. Таксуваха ни за билет, при което автобусът не продължи. Шофьорът слезе от автобуса и си запали цигара. Разпитах други хора от автобуса така ли кара. Те потвърдиха, че автобусът се влачи от дълго време и изчаквал друг,” разказа читателката.

Пътничката взема решение да не чака повече наглия шофьор и се е опитва да върне парите си от кондуктора, за да слезе, тъй като не е получила очакваната услуга. Той обаче й отказва. След като кондукторът грубо отвръща, че не може, тя е слиза, за да изчака друг автобус. 

"Честито на всички използващи , Пловдивски - Градски транспорт!"  завършва разказа си разочарованото момиче.