Абсурдна петиция зове "ДА забраним изучаването на АРАБСКИ цифри в БЪЛГАРСКИТЕ училища" . След като темата мина под формата на анкета през социалната мрежа , сега потребител с никнейм Буден Българин днес е създал и подписка, в която настоява тази несправедливост да бъде изкоренена. До този момент са се подписали 50 души, като 90% от тях откровено се подиграват на идеята. 

Но има и такива, които приемат сериозно "надвисналата опасност" и зоват да спре да се "съсипва МАЛКА КЛЕТА БЪЛГАРИЯ". Трети настояват да се забранят всички цифри и изобщо математиката. 

Ето и "най- свежите" коментари от страницата на петицията. 

*Подписвам защото достатъчно с арабските машинации! Имаме си хубави български числа, не ни трябват арабските! Само германски или английски, ако не български!

*Подписвам се против циганизацията и изучаването на турски език в училище. Но за арабските числа.... кой малоумник написа тая петиция? Има два вида числа Римски (I, II, V, X..) и Арабски (1,2,5,10). Български числа доколкото знам не съществуват. Масовата деградация е много по-лоша от циганизацията.

*Защото в БЪЛГАРИЯ СЕ ПИШЕ И ГОВОРИ НА БЪЛГРАСКИ!!!! Какви са тия арабски цифри на кой "умник" му хрумна това ей тия ГЕРБ ЗАТРИХА ДЪРЖАВАТА!!!!! Едно време не ни караха да ги учим тия глупости в училище и САМО УМНИ ХОРА СТАНАХМЕ!!!

*Знам, че няма български цифри. Подписвам, за да се забранят изобщо цифрите и посредством тях математиката.

*Ако влезе този закон аз НЯМА да си пусна детето на училище!!!!

*Не е редно да изучава е цифри създадени от подчовеци, подлог на ротшилдовия ционизъм и рептилите след като нашите са създадени още от нордическите ни предци в Лемурия и Хиперборея.

*Върнете римските числа в училище! ROMA AETERNA!