Свидетел по делото срещу Божидар Атанасов, обвинен в убийството на Огнян Харизанов, заяви в съда, че е бил притискан от полицай да лъжесвидетелства. Александър Александров разказа, че в нощта на убийството на Оги Лудия той е бил с приятели на техно парти на хижа "Родопски партизани". Там е бил и Божидар, от когото Александров и компанията му си купили дрога. "Взехме марихуана и бонбони. После отидохме да танцуваме" спомни си свидетеля. 

Безпаметният купон продължил три дни. Версията на обвинението е, че на 17 август 2007 година Божидар е бил на партито, а след това си тръгнал, стигнал до вилата на Харизанов край хижа Чернатица в Родопите и го застрелял. Срещу Божидар Атанасов върви и паралелно дело за друго убийство - това на митничаря Георги Дребчев.

Двете убийства бяха разкрити преди две години, благодарение на показанията на анонимни свидетели. Александров е бил разпитван от полицията, докато излежават присъда в пловдивския затвор. "Дойде разследващия и ми предложи да излъжа, че съм видял Божо да носи пушка , като ми обеща, че ще ми съдейства да ме престят в ТПО-то. Аз отказах, тъй като не съм видял никакво оръжие" заяви Александров. 

Почти всички свидетели по делото са разпитани,  с изключение на тези които съдът не е успял да открие. В миналото заседание бяха разпитани и анонимните свидетели в процеса. Днес той продължи с изслушване на Специалните разузнавателни средства. 

Делото е към своя край. Близките на Харизанов предявиха рекорден иск към Атанасов. Родителите, жена му и двете му деца поискаха 1 500  000 общо кръвнина. Той самият е категоричен, че е невинен.