Предложение за брак взриви социалните мрежи. Пловдивчанка получи нестандартно предложение за брак, за което TrafficNews.bg първи съобщи. Нейният приятел й предложи по средата на Главната улица в Пловдив.

Теодора и Юлиян са на 23 години и са заедно от 9 месеца. Запознават се случайно на парти чрез сестрата на Теди. От тогава те са неразделни, дори са предприели сериозната крачка да живеят заедно. Въпреки кратката си връзка, влюбеният младеж разбира, че тя е жената, с която иска да прекара живота си. Разказът на двамата и още новини от деня – вижте във видеото.

Първата новина - вижте ТУК

 

„Когато един човек обича и отсрещният го дарява със същата любов, това е най-логичното решение”, споделя Юлиян пред репортер на TrafficNews.bg

Юли решава да изненада любимата си с предложение за брака по средата на Главната улица в града. За целта той събира едни от най-добрите приятели на момичето и подбира специална романтична музика и хореография.
От август месец младежът подготвя изненадата. Обръща се за съдействие към негова приятелка, която е хореограф към танцова школа.

„Разказах й каква ми е идеята и как искам да се случат нещата. От август репетираме хореографията. Беше трудно да организирам всички и това стана поетапно. Най-трудно обаче ми беше да скрия от Теди всичките приготовления”, добави още Юлиян.

Най-щастлива в този момент е Теодора, която споделя, че това е невероятно изживяване.
„Аз не знаех какво ми се случва. Бях в шок, но когато Юли падна на колене се почувствах най-щастливия човек на света. Не виждах никой, само Юли” разказа главната героиня Теодора.
По всичко личи, че Теодора и Юлиян се стягат за сватба, но влюбената двойка още не са решили датата, на която ще се венчават.
Цялата история – в емисията новини на TrafficNews.bg