"Красиви и Работливи" е рубрика на TrafficNews , в която ще гостуват дами, които ще развенчаят мита, че красивите жени разчитат единствено на външния си вид, за да постигнат мечтите си. Представителната и стилна визия са необходимо, но не и достатъчно условие за успеха на една жена. За да си пробие път във все още мъжкия ни свят, тя трябва да притежава още редица качества - да са комбинативни, пробивни, самоуверени, да държат егото си под контрол и да работят при високи нива на стрес. В същото време обаче те не бива да губят и женските си качества - да са  състарадателни, но без да са сантиментални, да внушават сигурност и закрила, да бъдат енергични и с приключенски дух. 

Нейното име е Цветина Цветкова и е от град Пловдив. Тя е изключително амбициозна и с лекота и финес ден след ден сбъдва мечтите си и вече може да се похвали със завидни успехи зад гърба си. 

Често се включва в благотворителни инициативи и се надява доброто в хората да победи. През 2016 година успешно завършва Европейското висше училище по икономика и мениджмънт в Пловдив със специалност "Маркетинг и продажби".

През следващата година и предстои да завърши и още едно образование, което е свързано със съвсем различна професия - криминалистика. 

Талантливата пловдивчанка обича да пътува както в родината, така и по света, като до момента е успяла да посети голям брой екзотичните дестинации.

Цветина вече е популярно име и в света на музикалния шоубизнес. Вече са факт шест нейни авторски песни с видеоверсии, които тя продуцира съвсем сама, но въпреки това те са изключително харесвани от публиката и се радват на милиони гледания и хиляди коментари. 

Преди броени дни в канала Youtube се завъртя и последното попълнение в репертоара й - баладата със заглавие "Боли", която стана поредния диамант в короната на една от най-успешните пловдивчанки. 

Ето какво още разказа пред Trafficnews.bg Цветина Цветкова:

- Разкажи ни за себе си?

- Интервюто няма да ни стигне (смее се). Нормален човек съм - смея се, може да е рядко, но понякога и плача, наслаждавам се на живота, минавам през дните с усмивка и позитивизъм. Имам собствен бизнес, семеен, който е свързан с продажба на маркови парфюми и козметика. Основах първия си магазин, когато бях едва на 19. Междувременно през годините успях да завърша две образования, свързани с маркетинг, мениджмънт и продажби. Догодина ми предстои да завърша трето, което е свързано със съвсем различна професия - криминалист. От 3 години се занимавам и с музика, което до момента е по-скоро мое хоби, а ако Бог е рекъл занапред и успешна кариера в тази област. Всестранно развита личност съм и се старая животът ми да бъде интересен и вълнуващ.

- На кого си кръстена?

- Първият човек с това име съм в нашия род, но от части на баба ми.

- Кога се зароди любовта ти към пеенето?

- Когато се родих аз, тогава и тя. От малка умея да пея. Музиката винаги е била част от мен и моя живот. Вървим ръка за ръка.

- Ти пишеш много от текстовете на песните си сама! Дълго време ли ти отнема или просто сядаш и пишеш всичко изведнъж?

- Всички текстове са мои. Имам този талант и мисля, че трябва да го използвам, за да почувствам, че песента е изцяло моя. В повечето случаи пиша всичко изведнъж. Идва музата и готово!

- В баладата „Боли”, която излезе навръх празника на влюбените пееш за „една любов, която не е свършила добре”. Част от живота си ли възпяваш в нея?

- Не! Песните ми са вдъхновени от житейски случки свързани с неща, които се случват на всеки човек в даден момент. Аз най-вероятно успешно ги разбирам и пресъздавам в песните си. Лично аз нямам нито една посветена песен на някой конкретен човек!

- Къде е заснето видеото към песента и какво послание носи то?

- В град Пловдив. Клипът няма конкретен сюжет. Честно казано единственото, което исках да излъчва е нежност и красота, защото е балада.

- Влюбена ли си в момента?

- Да, в себе си и в живота (смее се). Човек трябва на първо място да обича себе си.

- Ти се продуцираш сама и въпреки това имаш завиден брой гледания на клиповете и много почитатели. Не си ли мислила да станеш част от голяма музикална компания?

От скоро съм част и от музикална компания.

- Как поддържаш външния си вид?

- Здравословно хранене, спорт, не пия алкохол, както и кафе, пия много вода и спя дълбоко.

- Наближава празникът на жената 8 март! Като собственик на верига парфюмерии в Пловдив, кои парфюми препоръчваш, с които мъжете могат да зарадват половинките си за празника?

- В моята работа за всеки човек ароматът е индивидуален. Ще се радвам да помогна повече жени да са щастливи на празника.

- Съвсем скоро ти се завърна от САЩ, а ние видяхме много красиви снимки. Разкажи ни за пътуването си до там, кои места посети и на кои от тях би се върнала отново?

- Беше прекрасно! Един напълно различен свят... Посетих Ел Ей и Лас Вегас. Надявам се да имам възможност пак да отида и да видя други големи градове и интересни места. Обожавам да пътувам и навсякъде ми харесва.

- Мислила ли си за живот и кариера извън границите на България?

- Обичам България и харесвам живота си такъв какъвто е, но нямам идея до къде ще се развие кариерата ми и къде мога да отида да живея. Само знам, че дори и някой ден да живея другаде, винаги ще се връщам в България.

- За какво мечтаеш?

- Мечтите ми са безкрайни!

Довърши изреченията:

Първото нещо, което правя сутрин е… Да благодаря на Бог, че съм жива.

Никога не излизам от вкъщи без… Парфюм.

Любимата дреха в гардероба ми е… Рокля.

Ако трябва да опиша моя личен стил с една дума е… Блестящ. Стилът за мен не е мода, марка или цвят. Стилът е излъчване.

Моите любими дизайнери са… Не робувам на марки,важно е да се чувствам добре в кожата си и настроението ми да е прекрасно, така всичко ми стои добре.

Любимата ми напитка е… Топъл зелен чай и вода.

Най-вълнуващият човек, който някога съм срещала е… Във всеки човек има по нещо впечатляващо, а най-вълнуващото е да си добър човек и да умееш да се радваш на живота.

Последното нещо, което търсих в Google беше… Как да разбера кой докладва линка към новата ми песен в Youtube? 

Какво ми взимат „светлините на прожекторите“… Осветяват по-добре роклята ми!

Козметиката, която използвам е... Подбирам много внимателно козметиката си, но гледам да не прекалявам, защото все още съм много млада. Мисля, че младите момичета не трябва да използват толкова много кремове, гримове и т.н, а само да подчертават красотата си!

Нещото, което винаги съм искала да направя e… Хората по-добри!

Парфюмът, който отлично ме описва е… Tom Ford Tabacco Vanille