Абсурдна катастрофа стана на кръстовището на улица „Арчарица” с „Цариградско шосе” в Пловдив, сигнализира читател на TrafficNews.bg. Ударът е станал между два автомобила, като единият от тях е дал на заден ход, за да се размине с друга кола.

Цялата ситуация била провокирана от пловдивчанин с опел, който е спрял безумно в самото кръстовище и то на пешеходна пътека. Причината за нелепо спрялата кола е водачът й да е максимално близо до куриерската служба, за да вкара стоката си вътре.

Така колата със смолянска регистрация е тръгнала да влиза по малката улица, но в същото време друг автомобил е излизал. За да му направи място, водачът на пежото е дал назад, но се е ударил в колата зад него. Докато траела разправията между шофьорите на ударените коли, младежът  продължил съвсем необезпокояван да си разтоварва стоката.

Почти ежедневие е по улица „Арчарица” автомобили да спират по този начин,а и това не е първата катастрофа там. Често и пешеходците са затруднени да преминат по тротоарите заради кацналите навсякъде автомобили.