За втори пореден ден пловдивчани стават свидетели на недопустима агресия на пътя. Този път действието се развива около кръстовището на ресторант Стадиона. Видеото е заснето от читател на TrafficNews на 30 юни около 12-12:30 часа на обяд. Явно жегите започват да идват в повече на пловдивчани и напрежението на пътя ескалира във физическа разправа.

По-интересното е, че в случая жена тръгва да бие мъж, а в последствие „на помощ” на дамата  се включва и още един, който слиза от пасажерското място на белия джип.

Според авторът на видеото „момичето още не беше спряло и излезе и нанесе поне 10 удара на шофьора който стоеше и само се пазеше. Приятелят на агресорката, гледайки какво прави тя, набра стероидна смелост и направи следните мизерни действия.”

Не е ясна причина и защо се е стигнало до физическа разправа, но според очевидецът, автомобилите са се движели с ниска скорост. Не се знае също кой е виновен, ако е имало нарушение, но определено потърпевшият от цялата ситуация е мъжът в синята кола.

Припомняме, че само ден по-рано, на 29 юни двама мъже се сбиха в час пик на бул. „Христо Ботев”. 

Каквито и да са аргументите на агресорите на пътя, боят определено не е начинът за решаването им и TrafficNews осъжда подобни действия, независимо от причините.

Истински екшън в Пловдив! Шофьори се бият на оживен булевард в час пикОтново агресия на пътя