Някои хора инвестират в акции, други в имоти, трети в изкуство , а напоследък особено модерно е да се купуват криптовалути. Според холандския бизнесмен Михаел Капен обаче една от най- сигурните инвестиции е тази в ...уиски!

„Ако инвестирате в акции, винаги има риск стойността им да падне. С уискито това не може да се случи“, твърди Капен, като подчертава, че годишната възвращаемост от уиски е минимум 12%. 

Според  един от най-реномираните производители на уиски - Dalmore, то инвестициите в малцовата напитка си заслужават поне колкото вложенията в злато. 

За уискито като инвестиция разказва експертът Гаро Узунян в авторската си рубрика TrafficNews.bg - Уискипедия.  Как да изберем уиски, в което да вложим сериозна сума и как да го съхраняваме, за да не загуби стойността си? 

 

Уискипедия е  рубрика в TrafficNews.bg, която е предназначена за всички, които не се задоволяват само да се наслаждават на прочутата кехлибарена течност, но искат да знаят всичко за нея. Гид в необятния свят на уискитата ще бъде един от най- екстравагантните пловдивчани, който иска да споделя своето увлечение с много хора. Гаро Узунян може да ви говори с часове за уискито, но в рубриката си той е доста по-сдържан. Авторът на Уискипедия е собственик на уиски бар „СандъкЪ“, в който той има колекция от редки видове уиски.