Няколко часа след като TrafficNews.bg публикува видеоклип от кражбата в магазин за хранителни стоки в Кючук Париж, двама от героите от записа са се появили. Те отишли при собственичката Юлия Касабова, поднесли извиненията си и възстановили сумата за откраднатите билети. Тяхната версия била, че с момичето се запознали случайно няколко часа преди инцидента и знаели само първото й име- Мария. Били категорични, че не са участвали в обира, а станали жертва на нелепо стечение на обстоятелствата. 

Един от младежите се свърза с TrafficNews.bg на редакторската поща. „Заснет съм и показан на камерата заедно с момичето, което извършва кражбата. Истината е че се запознахме преди това и обикаляхме и си говорихме заедно. Не съм бил наясно с престъпните и намерения и съм станал неволен съучастник. Разбрах, че вече е установена самоличността й.
Минах през магазина и разговарях с продавачката. Покрих нанесените материални щети само и само, за да се опитам да изчистя тази неприятна случка от името си“ пише  пловдивчанинът.

TrafficNews.bg разполага с информация, че момичето не се казва Мария и е наркозависима. на този етап няма да публикуваме името й, тъй като все още не е задържана от полицията. Кой и по какъв начин е замесен в обира, както и отношенията между тримата младежи надяваме се да бъде  установено по време на полицейското разследване.  

Какво каза собственичката на магазина Юлия Касабова след щастливата развръзка вижте тук:

 

 TrafficNews.bg