16-годишната певица Деница Караславова скочи в дълбоките води на музикалния бизнес с първия си сингъл „Можеш да ми се обадиш”. Възпитаничката на Хуманитарната гимназия в Пловдив прави първия си пробив на българската музикална сцена като артист на Монте Мюзик, съобщи PlovdivTime.bg

Красивата Деница стана популярна след впечатляващото си участие в последния сезон на музикалния формат "Гласът на България" и бе сред фаворитите в отбора на Поли Генова. Съвсем изненадващо Караславова отпадна от финалната надпревара, но пък получи предложение за професионална работа от един от менторите, който не се обърна на изпълнението й по време на кастингите на тъмно. Влади Ампов-Графа не пропусна да забележи таланта на Деница и днес тя вече прави първи стъпки на професионалната сцена под негова опека. 

Песента, с която гласовитото пловдивско момиче дебютира, има и видео. „Може да ми се обадиш” е по музика и аранжимент на Светлин Къслев, а режисьор на клипа е Стефан Маринов. 

Парчето има всички заявки да се превърне в хит и да се пее от тийнейджърите, а Деница да се превърне още с дебюта си в тийн идол. 

Караславова е от върволицата бляскави млади гласове на българската сцена, излезли от люпилнята за таланти Арт войс център. Първоначално пее в хор „Детска китка”, но в последствие с нея започва да работи Румяна Иванова. 

Коя е Румяна Иванова ли? Достатъчно е само да изредим талантливите млади хора, които се превърнаха в явление на българската музикална сцена. Малката Лидия Ганева спечели Евровизия и представи България на финалното състезание, Даниела Пирянкова омагьоса с гласа си музикантите от Ку ку Бенд и стана част от Шоуто на Слави, а момичетата от 4Magic победиха в друго тв риалити – Х Фактор. Там с покоряващия си талант се изяви и приказната Мирослава Тодорова. 

Съвсем наскоро Руми и всички нейни талантливи възпитаници се сдобиха с нов дом – музикален център в сърцето на Пловдив, на ул. „Капитан Райчо”. С много упоритост и с безценната помощ на родители, на пловдивската публика и на общината, те превърнаха новата си къща в храм на музиката. На откриването на отремонтираната сграда Руми Иванова обяви, че и тази година нейните възпитаници ще покоряват сцените и ще бъдат сред забелязващите се гласове в музикалните формати по телевизиите.