Плажният сезон в Пловдив е в разгара си! Пловдивчани и хора от други градове вече търсят спасение от жегите. Ако търсите силни усещания, а не само препичане на слънце край басейна, впуснете се в забавно приключение! Акваленд – Пловдив е вашата дестинация. За всички любители на екстремните водни аткракции и плажните удоволствия, комплексът е подготвил нещо наистина интересно.

Акваленд – Пловдив има специална изненада за всички свои фенове – СТАРТИРА страхотната игра в своята фейсбук страница! Възползвайте се от уникалната възможност и се насладете на ден сред най-екстремните атракции прекаран с ваш близък напълно безплатно.

Играта започва на 6 юли и ще продължи до 9 август. Пет поредни седмици, всеки четвъртък ДЕСЕТИМА участници ще печелят безплатен билет за двама за вход за плажа и безплатен достъп до всички водни атракции, сред които страховитата КИНГ КОБРА и двете нови атракции от тази година – РАКЕТА и КАМИКАДЗЕ.

За да се включите в играта трябва да изпълните две прости условия:

1. Да харесате страницата Aqualand Plovdiv във фейсбук.

2. Да изпратите като коментар под публикацията за играта, която е в най-горната част на страницата, ваше маниашко селфи от плажа на Акваленд и да харесате или споделите публикацията.

Имената на първите 10 късметлии ще бъдат обявени на 12 юли след 19 часа във фейсбук страницата на Aqualand Plovdiv и в новинарския портал TrafficNews.bg.

Всички спечелили ще получат ваучерите си чрез съобщение във фейсбук, всеки ваучер ще бъде валиден две седмици. Не се чудете, не пропускайте да се включите в играта!

Седмичните тегления ще бъдат на 12, 19, 26 юли и 2 и 9 август.

Печелившите ще бъдат обявявани на страницата, след което ще получават електронен ваучер за безплатен вход за двама, който могат да използват в двуседмичен период след получаването му.

Как реагираха на новата водна атракция посетителите на комплекса - вижте във видеото на ТРАФИК ТВ:

След впечатляващата пързалка „Кинг Кобра”,  тази година дебют правят две нови съоръжения, като отново пловдивчани първи ще имат възможност да се радват на атракции, достъпни само в най-големите водни паркове в света.

„Ракета” и „Камикадзе” обещават истинско екстремно преживяване на 20 метра височина, което ги превръща в най-високите съоръжения в Акваленд – Пловдив.  Пързалките не са избрани случайно. От компанията са се допитали до своите верни клиенти в социалните мрежи, като са им предоставили няколко възможности да избират. След допитването хората са били категорични, че искат именно тези две съоръжения.

„С наближаването на 2019 година, когато Пловдив е Европейска столица на културата, ние  също решихме да се включим чрез слогана „Заедно” и с нашите клиенти да изберем заедно новите придобивки на Аквалаенд”, обясниха от компанията.

Със сигурност една от най-впечатляващите нови пързалки е „Ракета”. В нея влизаш в купол, чийто под се отваря и буквално политаш вертикално. Усещането е като в падане в бездна, а скоростта, до която може да се достигне при падането е 85 км/ч! „Камикадзе” пък ще добави още повече скорост и адреналин за посетителите.  

Да не забравяме, че в Акваленд от миналото лято работи и най-голямата водна атракция на територията на Източна Европа. Височината, от която се спускат посетителите на комплекса, е 19 метра, а максималната скорост, с която се изстрелват към хищната кобра е над 70 км/ч. Това е и единствената пързалка с възможност за състезания при такава скорост.

Откриването на Акваленд – Пловдив е на 1 юни от 10.30 часа, а по повод празника на детето, първите посетители на аквапарка ще ползват намаление от 50 %. На откриването ще бъде и кметът на район "Тракия" Костадин Димитров.  На разположение на гостите ще са всички забавления, като двете нови атракции „Ракета” и „Камикадзе” ще бъдат достъпни за посетителите след 7 юни.

Въпреки новите инвестиции и забавления за гостите на Акваленд, цените до 15 юли няма да бъдат променяни. Условията и цените може да видите ТУК, като важат за членовете на клуб „Олимпия”.