Хюндай, управляван от жена, се блъсна в бетоновоз, излизащ от строителната площадка на мол "Марково тепе" на ул. "Гладстон" преди минути, предаде репортер на TrafficNews.bg.  Версиите на шофьорката и водачът на тежкото превозно средство се разминават съществено за причината на сблъсъка. Според водача на бетоновоза всички правила за изнасянето на техниката от площадката са спазени като е бил сложен знак, а негови колеги са регулирали трафика. 

Жената обаче карала много бързо и се ударила в бетоновоза, като в последния момент строителят се изнесъл метър напред, за да не отнесе шофьорската му кабина. Пострадалата е в много силен шок, но все пак заяви, че версията на строителите са откровени лъжи и обясни , че е карала с нормална скорост, а камионът е изскочил от отбивката. Цялата предница на новия хюндай е помлян, като са отворени двата еърбега. 

В момента екип на Спешна помощ преглежда жената, която се оплаква освен от болни в ръката, и от сърцебиене. Трафикът е изключително затруднен в посока Дома на културата, а от Пътна полиция в момента вземат показания от участниците и свидетелите на инцидента. 

ВИДЕО от мястото - ВИЖТЕ ТУК

Още новини от деня вижте в емисията на TRAFFIC TV:

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg