Култовият лаф от старата българска лента "за кучета и котки може, а за прасета - не" с пълна сила важи за градския транспорт под тепетата. Така смята читателка на TrafficNews.bg, която ни изпрати тези кадри. 

Жената разказа, че в четвъртък пътувала с автобус № 93 от центъра към Полиграфията около 11,10 часа. Тя чакала на спирката след Тунела и когато се качила от първа врата в рейса се натъкнала на седналата кондукторка, която сладко си ближела сладолед на клечка.

"Такова посрещане не съм очаквала ... Гонили са ме от автобус, заради това, че държа геврека на детето си в торбичка в ръка", споделя втрещената пътничка.

Пловдивчанката разказва, че жената седяла на сантиметри от табелата, на която пише, че е забранено внасянето на храна и напитки в автобуса.

"Освен това на същата табела изрично пише за забрана за сладолед! Съжалявам, че не влязох с включен за снимки телефон, затова заснех само табелата. Явно вече ще трябва да се влиза в автобусите със скрити камери, докато тези хора се научат, че предоставят услуга, за която ние им плащаме!".

Още новини четете ТУК

TNS.bg