Три години след трагедията на бул. "Македония", когато военният  Георги Тепавичаров застреля съпругата си Николинка и двете си деца в семейното жилище в Кючук париж, ужасният сценарий отново бе повторен. В същия квартал, само на няколко километра разстояние. 

Благой Сапунджиев е застрелял съпругата си Йорданка и дъщеричката им Петя в главите, а след това е насочил пистолета към собствената си глава. Разследващите са категорични, че на местопрестъплението няма следи от външен човек. Полицай, участвал в двете разследвания също направи паралел между двете престъпления. 

Както TNS.bg писа основната версия, по която прокуратурата работи е ревност - жестока и патологична. Това е станало причина двамата да се разделят, а Йорданка настоявала за развод. "Дани беше много чаровно и интелигентно момиче. Никога не е оплаквала. И да е имала проблеми, тя не ги е споделяла на работното си място", коментираха колиге на Сапунджиева от дружеството, в което тя е счетоводител. Фирмата има фабрика за преработка на месо в село , близо до Пловдив. Колегите на Йорданка са шокирани от новината и не могат да повярват, че е истина. 

Двамата поддържали връзка, тъй като майката не искала да отделя 5-годишната си дъщеричка от баща й. Затова той ги посещавал често, като настоявал отново да се съберат. Последният, фатален разговор се е състоял снощи. Сапунджиев пристигнал в апартамента, в който живеели под наем. Разговорът отново не тръгнал, стигнало се до скандал.  В последствие очевидно агресията у мъжа се отключила и той извадил пистолета. 

Благой е застрелял жената и детето с незаконно притежавано оръжие. Предстои полицията да изясни дали той го е носил постоянно или е планирал предварително разстрела и затова е носел пистолета със себе си. 

Разказите на домоуправителката и една от съседките на семейството вижте ТУК:

Още за кървавата драма четете ТУК

TNS.bg