37-годишната Гюлджан Хаджиева, която бе открита с прерязано гърло  в апартамент в лондонския квартал “Тотнъм” е в болница и все още не може да разговаря с никого. Жената е от Пловдив, а семейството й живее в квартал "Столипиново". TNS.bg се свърза с нейни близки, които преди дни са я посетили в болницата, където тя лежи под охрана. 

Трагедията се разигра на 3 февруари, когато в апартамент в британската столица бе намерен убит Шенол Ерол Али. До него полумъртва лежала Гюлджан. Жената също била с прободни рани на няколко места по тялото и с дълбока рана на гърлото. Тя е бременна в 4-тия месец.

Предполага се, че двамата са наръгани при скандал между тях. Най-вероятно двамата са се скарали за пореден път и са се наръгали взаимно. Съседи разказали, че и друг път са ги чували да се карат. Скотланд ярд започна разследване за убийство.

 За убийството е обвинена Гюлджан Хаджиева, тя все още е единственият заподозрян по случая.

"Гюлджан не помни абсолютно нищо. Тя е в болницата и не може да говори" разказа пред TNS.bg зетят на Хаджиева - Атанас Маринов. 

Гюлджан и Шенол живеели заедно от 7 месеца. Двамата имали семейства в "Столипиново". Хаджиева била разведена със съпруга си от 10 години. Те имали дъщеря на 20 години и син на 12. Въпреки, че имали развод, те продължавали да живеят в в общото им жилище в махалата. Шенол също имал семейство. Когато съпругът на Гюлджан разбрал за връзката й с Шенол той я изгонил от къщи. Тогава любовниците заминали за Лондон. Шенол започнал работа като носач в супермаркет. Малко след това Гюлджан забременяла. 

"Тя не е скандалджийка. Нормална жена си е. Не вярвам, че може да убие човек. Тя също е тежко ранена- прободена е в гърлото, гръдния кош, ръката и крака" разказа Маринов. Въпреки тежките рани бебето е оцеляло. 

Английската прокуратура е назначила на Хаджиева служебен адвокат. Делото срещу нея е насрочено през август 2016 година. 

Снимка: Ивнинг Стандарт

TNS.bg