Около 40 души са всички посетители на Благотворителния концерт на Летния театър заедно с организаторите от сдружение "Всички заедно за една кауза". 

Репортер на TrafficNews.bg, който не беше допуснат да влезе, проследи влизащите на концерта и снима събитието през страничните огради, откъдето ясно се виждат гостите на мероприятието.

Концертът започна с българския химн и малко предисловие за живота и съдбата на децата, лишени от родителска грижа.

Веднага след това вместо Николина Чакърдъкова и Неврокопски танцов ансамбъл, Поли Паскова, Славка Калчева, Мария Петрова и другите изпълнители, обявени на афиша, прозвучаха гайди. 

Не е ясно кой ще оглася пространството на тепето през следващите минути, но едно е сигурно - от обявените изпълнители всички заявиха за TrafficNews.bg, че няма да участват. 

Скандалният концерт в Пловдив не започна в обявения час, отказаха достъп на журналисти СНИМКИНяма жив човек на тепето, освен организаторите, полицейски бус и линейка

Какви приходи ще бъдат отчетени, какви са разходите на организаторите, освен 2000 лева за наем на Летния театър, и къде са хората закупили билети, предстои да разберем, като редакцията ни ще изпрати официално запитване за резултатите от Благотворителния концерт. 

Прокуратурата се зае със случая, след като сдружението представи фалшиви документи за егидата на "Юнеско" и патронажа на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева. Разследващи влязоха в офиса на сдружението на ул. "Зенит" в ромската махала в Пловдив. Извършени са претърсвания и изземвания както в седалището на НПО-то, така и в домовете на членовете, организиращи концерта.

Скандалният концерт в Пловдив остана без участници! От “Пайнер“ се разграничиха категоричноОстават само два дни преди събитието

Въпреки фалшификацията: Ще се проведе ли скандалният благотворителен концерт в Пловдив?Обявените за участници се разграничиха от сдружението “Заедно за една кауза“

Наследниците на Остап Бендер в Пловдив събират пари за понита с фалшив концертДо този момент в нито едно медицинско заведение не е постъпил и лев от въпросното сдружение