Благотворителният концерт в Пловдив, който се оказа с фалшив егида от Юнеско и остана без участници и зала, не започна в обявения нов час от 18 ч. в новата локация - Летния театър на Бунарджика. Организаторите отново се отметнаха от думата си и заявиха, че събитието ще започне в 19 часа. 

Припомняме, че преди дни, въпреки че Общинският съвет в Пловдив отказа да предостави Колодрума на сдружението "Всички за една кауза" заради фалшивите документи, организаторите все пак казаха, че концерт ще има, но на тепето. Часът на събитието също бе коригиран неколкократно.

Наш репортер пристигна в Летния театър в обявения час, но нямаше жив човек. Само няколко души от организаторите, полицейски бус и линейка. Местата, разположени амфитеатрално, са напълно празни. 

Минути след пристигането си, нашият репортер е помолен да напусне от председателя на организацията Илия Ангелов. Ангелов заявил, че събитието е строго забранено за журналисти, особено за такива от TrafficNews.bg

Припомняме, че в няколко публикации TrafficNews.bg разказа на читателите си за крайно съмнителните факти около концерта. 

Скандалният концерт в Пловдив остана без участници! От “Пайнер“ се разграничиха категоричноОстават само два дни преди събитието

Само преди дни стана ясно, че всички изпълнители, обявени в афиша за събитието, са отказали да участват, а част от тях никога не са давали съгласието си. 

Мрежата за разпространение на билети - Ивентийм, спряха продажбата на места в началото на седмицата. Въпреки всичко организаторите са намерили 2000 лева, за да платят наема на летния театър за датата, която бе насрочена първоначално в Колодрума. 

Закупени са множество билети от различни публични личности и организации в града под тепетата. 

Все още не е ясно какво ще се случи след час на сцената и ще се появи ли някой - изпълнители или публика...

Наследниците на Остап Бендер в Пловдив събират пари за понита с фалшив концертДо този момент в нито едно медицинско заведение не е постъпил и лев от въпросното сдружение