Към момента няма наказани служители на МВР за това, че са се снимали с пистолети и револвери и са качили снимки в нета. За случая ви информира TNS.bg  по-рано тази седмица.

„Върви проверка, но категорично снимките са от преди 10 години. Само единият е служител на МВР. Изяснява се към онази дата дали е бил служител.”, заявиха пред TNS.bg от пресцентъра на МВР-Пловдив.

От там уточниха, че проверката продължава, а твърденията за възрастта на снимките са на техен служител, който го има на публикуваните фотоси.

В същото време снимките, които са публикувани през 2013 година, но станаха известни сега, бяха изтрити от профилите на двамата купонджии часове, след като ги публикувахме.

Припомняме, че на тях се вижда как размахват пистолети и револвери. Снимки с подвизите си самите те са качили в социалните мрежи. На някои от тях се вижда как са опрели дулото на оръжие в лицето на техен приятел.

Освен с пистолети, двамата демонстрират любов към алкохола, става ясно от други снимки в профилите им. На един от фотосите се вижда и огледало с бяло прахообразно вещество на него.

От снимките става ясно още, че единият от двамата – Стефан, който работи в Четвърто РПУ в Пловдив показва открито и неодобрението си към вътрешния министър Румяна Бъчварова. В пост от тази седмица той пише:

„Гледам интервю на министъра на МВР по Босфора ТиВи и се чува от устата и само бла-бла-бла-бла....”

Отново се надяваме компетентните органи да се произнесат по случая с поведението на двамата служители на реда и да се даде отговор на обществените въпроси – редно или не е човек от системата да позира с пистолети независимо кога го е правил. Законни или не са пистолета и револвера от снимките и как мъжете са се сдобили с тях? И не на последно място – в забавлението извън работно време влиза ли и огледалото с прахообразното вещество.

Предишната информация по темата - ТУК

Въпросното огледало - долу вляво:

Тагване от курорта Св. Влас:

Постът на полицая Стефан по адрес на вътрешния министър:

Ето го и револвера:

За справката - Йосиф се казва човекът най-вдясно, а Стефан е този до него  

Селфи на Йосиф: 

TNS.bg