Джип Дайхацу, шофиран от жена и завиващ наляво, е бил връхлетян от движещия се с висока скорост мотор Кавазаки, чийто водач загина на кръстовището на Форума в ЖР "Тракия" преди минути, предаде репортер на TrafficNews.bg. Моторът се е движел направо, когато се е блъснал в колата.

33-годишната жена е била в колата с децата си и още един пасажер, мотористът е излязъл от Триумфа, а жената е идвала от Гарата. Ударът е бил толкова силен, че джипът на жената се е обърнал по таван. Шофьорката не е ранена, но е в силен стрес. Според очевидци джипът се е обърнал плавно и затова жената и децата са добре, само изплашени. Другият пасажер е откаран в болница за преглед.

Мотористът загива намясто. Според очевидци това е 51-годишният Митко от 109-и блок в ЖР "Тракия". Тялото му, което е покрито, все още е по средата на пътя. Негови познати разказаха пред нашия репортер, че Митко е моторист от много години и винаги е карал разумно, въпреки че невинаги е слагал каска. Точно днес обаче мъжът е бил с каска. Не могат да си обяснят високата скорост, с която се е движел мотористът.

*Обновена в 11,45 часа: Току-що вдигнаха тялото на загиналия моторист.

Блъснаха моторист на кръстовището до Форума в Пловдив! Мъжът е мъртъв! СНИМКИНа мястото има полиция и линейка, насъбрали са се много пловдивчани