Ловът на наркотрафиканти в Пловдив продължава. Трима души са задържани на шосето, близо до магазин "Джъмбо" съобщиха очевидци. Полицаите са спрели автомобил, който е напускал пределите на града. Според запознати арестите са продължение на акцията, проведена снощи в Кършияка. 

Известен хасковски трафикант е един от арестуваните при акцията на Криминална полиция. Както TrafficNews.bg съобщи при мащабна операция в Пловдив са задържани шестима наркотрафиканти, а при обиските у тях са открити повече от 2 кг хероин. 

Повечето от тях са добре известни на полицията, а хасковския трафикант има в досието си арест с 40 кг хероин на Капитан Андреево.  Всички  арестувани са  гастрольори от други градове. Двама от тях са от Перник, а други двама от Плевен. В Пловдив те пристигнали, за да сключат сделка за наркотика.  Сред арестуваните е и известният накродилър Люси от Радомир. 

Трима от задържаните са били спипани на паркинг близо до магазин "Билла" на ул. "Васил Левски". Други трима са били изведени с белезници от известен клуб в квартала и от паркинга му, близо до новотела.