Момче е пребито в Кършияка от свой връстник, сигнализираха очевидци за TrafficNews.bg. През уикенда група тийнейджъри са пиели бира на пейките в парка в Гагарин. С тях е бил и побойникът, който след като си разменил обиди с едно от момчетата, го нападнал с юмруци и ритници.  

Събралите се момчета се опитали да го спрат, но не успели да му попречат. На видеото се чуват гласове, призоваващи Гроздан да престане. Едно от момичетата се опитало да прекрати налагането, но и тя не могла да спре яростния хулиган.

Полиция не е била повикана след инцидента.

Оказва се, че въпросният бабаит е добре познат в квартала. Това е 19-годишният Гроздан, по-известен като "Побойника". Момчето не подбирало дали удря момиче, или момче. Според запознати бие всеки ден по 1-2 момчета, по-малки от него. Младият пловдивчанин обикновено ходи с нож в себе си, дори е забелязан с пистолет.

В района, където живее, около гимназия „П. Яворов”, биячът често е виждан с пакетчета с бял прах. Преди дни сам е разказвал как с колата си - БМВ, е блъснал жена в малките часове на деня.

Гроздан е стар познайник на полицията и на прокуратурата, научи TrafficNews.bg. Въпреки, че едва е навършил пълнолетие, срещу него има заведени 12 жалби за различни престъпления. Осъждан е на 6 месеца условно за кражба. Има две пробации, а в момента има висящо дело за причиняване на лека телесна повреда.

По информация на кършякалии едно от пострадалите лица е негова приятелка, на която е счупил носа след скандал.

През февруари месец Гроздан е ударил с палка 14 - годишно момче пред заведение до Френската гимназия.

Само ден след зверския бой Гроздан вече е бил набелязал нова жертва. Причината за агресията е момиче. Той дори поканил приятел да бият заедно нищо неподозиращото момче.   

Гроздан е фен на Локомотив. Почти цялото му тяло е нашарено с татуси. Любител е на оръжията, бързите коли и уличните боеве.

Миналата година е бил абитурент от СУ "Димитър Матевски". В момента работи.