26-годишен мъж от Раковски е бил пребит и ограбен, след като бандитите го подмамили през Фейсбук. В продължение на няколко дни младежът си чатил с момиче от града, която му определила среща. В четвъртък вечерта той отишъл с автомобила си на уговореното място в квартал "Генерал Николаево". Решил да почака девойката вътре, защото навън било студено.

Изведнъж обаче двете врати на колата се отворили едновременно и двама непознати започнали да го налагат от двете страни. Удряли го с юмруци по главата и тялото. Той опитал да се предпази, но двамата го налагали безмилостно. 

Докато се защитавал, младежът изпуснал смартфона си, а единият от нападателите го взел и после двамата изчезнали. 

Пострадалият подал жалба в полицията и местните криминалисти задържали нападателите - две момчета на 23 години. Оказало се, че единият от младежите ползвал профила на своя приятелка от Раковски, с чиято парола разполагал и писал на от нейно име на 26-годишния мъж. Телефонът е открит у нападателите.

Според наши източници обаче целта на нападението не е била грабеж, а двамата са искали да отмъстят на жертвата, тъй като го подозирали, че заглежда въпросното момиче. 

TNS.bg