15-годишният ученик от Автото е тийнейджърът, който бе заловен да шпори с чужд мерцедес по улиците на Пловдив. До началото на учебната година момчето тренирало гребане в Спортното, но след това сменило училището, разбра TrafficNews.bg. Очевидно младежът има мерак  да стане шофьор, но е избързал с няколко години. 

Припомняме ви, че той е в основата на екшъна, разиграл се в Пловдив в нощта на неделя срещу понеделник. Малко след полунощ полицаи опитали да спрат мерцедес, движещ се по булевард "Никола Вапцаров". Шофьорът обаче не спрял, а вместо това потеглил на заден ход и изчезнал. 

Колата била открита на улица "Славееви гори" малко по-късно. Мерцедесът се бил ударил в  паркиран автомобил - пежо. Младежът побягнал, но по-късно бил заловен. Оказало се, че ключовете за колата му били дадени от собственичката на колата - 24-годишна жена от Асеновград. Тя се оправдала, че била дала ключа на момчето, за да качи някакъв багаж. За случая е била уведомена и Районната прокуратура.

За щастие целият този пловдивски екшън се е разминал без пострадали, а само с материални щети. Все пак ви призоваваме да не давате ключове за автомобили на жадни за скорости тийнейджъри, защото опасностите по пътя и без това са много.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg