Всяка жена иска да се чувства специална в очите на половинката си. Да има до себе си нежен, грижовен и любящ мъж, който да знае от какво точно има нужда. Ето класацията на зодиите, които ще се отнасят с вас като с принцеса 

Рак

Ракът винаги се държи с приятелката си като с принцеса (в комплект със замък и огнедишащ дракон). За него това означава да й даде всичко, което иска в живота. 

Това, което обича най-много, е да вижда искрата в очите й, когато се грижи за нея. Той има много любов за даване и когато срещне специалната жена, иска тя да знае, че е най-важният човек в живота му. Да се отнася като към принцеса е неговият начин да й покаже колко е щастлив с нея.

Козирог

Козирогът има едно от най-големите сърца в зодиака – и много любов за даване. Макар да е прекалено сериозен, когато става дума за изразяване на чувства, той знае, че има и други начини за проявяване на грижа.

Един от неговите любими начини да изрази любовта си е като се държи с жената до себе си като с принцеса. За него да я отрупва с подаръци и целувки, и дори да целува земята, по която тя стъпва е перфектният начин да покаже не само любовта си, а и докъде би стигнал заради нея.

Лъв

Лъвът знае колко е хубаво да те глезят от собствен опит, така че когато се държи с приятелката си като с принцеса, тя ще се чувства на върха на света. По-скоро ще го проявява, като я отрупва с подаръци и скъпи вещи, отколкото с целувки и масаж на краката.

Той е изключително романтичен, разбира се, но знае също така, че една принцеса има нужда от нови обувки или спа процедура. Така че не само ще я третира като принцеса, но и ще кара приятелките й да й завиждат, пише Iwoman.bg

Tелец

Телецът се отнася с жената като с принцеса през цялото време, но методите му са малко по-фини. Това не ги прави по-малко специални. Той ще й купува питиета и ще й приготвя романтична вечеря на свещи.

Но най-хубавото е, че само с един поглед той я кара да се чувства обичана и разбирана. Тя трябва да знае, че няма нужда да си мърда пръста за нищо.

Риби

Рибите си падат по сантиментални подаръци, а момичето до тях ще се чувства принцеса от сутрин до вечер. Закуска в леглото, цветя без повод, резервация в любимия й ресторант след дълга работна седмица – той ще прави всичко това.

Дори когато не прави подаръци, вниманието му в леглото и загрижеността му за нейното щастие ще я карат да се чувства 100% принцеса. Иска да знае, че сте щастлива заради самия него, не заради подаръците му.

Девa 

Девата си пада по дребните жестове и малките подаръци – от типа „Това ме накара да си мисля за теб“ (което е очарователно). Независимо дали й държи вратата или й издърпва стола, жената до него ще се чувства като принцеса.

Отначало може да е трудно да го усетите, защото той е много деликатен. Може да започне с мили съобщения или като ви вземе от дома ви за среща, но постепенно ще се убедите, че вие сте принцесата на сърцето му.

Скорпион

Скорпионът е много страстен партньор, но да се държи с жените като с принцеси не е неговата сила. Това не означава, че не го прави, просто не го прави непрекъснато.

Когато това се случва, то най-често е в спалнята. Той е щедър любовник и дава всичко от себе си, за да ви е хубаво. Във връзката обаче предпочита да сте равнопоставени, не да ви глези.

Везни

Везните обичат да угаждат на хората, което не винаги е добре, освен ако не става дума за леглото. Той може да третира жената като принцеса само защото му е трудно да отказва.

Лесно можете да го манипулирате и да получите това, което искате – достатъчно е само да го погледнете жално. Но не очаквайте това да се случва непрекъснато. Ако ви глези, това е защото ви обича, а не защото смятате, че заслужавате всичко.

Водолей

Водолеят не е мъж, който ще се отнася с вас като с принцеса. Ще ви обича дълбоко, но ако ви глези с подаръци и ви угажда, ще има чувството, че не може да ви опознае истински.

Той е по дълбоките отношения и иска да е сигурен, че обичате самия него, не портфейла му. Ще ви обича истински, но в спалнята и навсякъде другаде ще иска да полагате също толкова усилия, колкото и той.

Стрелец

Стрелецът ще се държи с вас не толкова като с принцеса, колкото като с дете. Ще се забавлява с вас, ще ви купува подаръци, но няма да ви разглезва.

За него не е приятно да бъде с разглезена жена. Това означава, че трябва да се грижи за нея, вместо да се забавлява. Предпочита да не се занимава с такива неща, а просто да се наслаждава на връзката си с вас.

Близнаци

Близнакът е много привързан, но по старомодния начин – с държане на ръце и т.н. Когато става дума да третира жената като принцеса, се отдръпва.

Това го отегчава. Няма елемент на изненада, ако непрекъснато очаквате подаръци и глезене. Той мрази рутината и предпочита да запази глезенето за специални моменти.

Овен

Във връзката Овенът търси динамичен партньор, винаги пълен с изненади и романтика. Според него жената, която се държи като принцеса, просто иска да го използва.

Има нужда от отношения, които да са предизвикателство за него – а не такива, които са предсказуеми и лесно се оправят с купуване на лъскава дрънкулка. Покажете му, че той е всичко, което искате и в края на краищата можете да се почувствате принцеса въпреки всичко.