Успехът на Девите не подлежи на съмнение, но ще бъде прекъсван от амплитуди на застой, което ще предизвика у мнозина от зодията усещането, че сполуката им е твърде мъчителна. Съсредоточеността ви ще ви донесе доста дивиденти, които за в бъдеще ще са ви от огромна полза. Ще се появят нови сметки, но това не бива да ви разстройва. Пък и на вас често ви се случва,така че никой няма да ви придиря. Балансирайте партньорските си взаимоотношения и се опитвайте да постигнете разбирателство.

Овен

Трудностите, свързани в някои случаи със здравословното състояние, не отминават Овните през утрешния ден, но те не се оказват препятствие на пътя на сполуката. Следвайте порива на сърцето си, за да разберете истинското си предназначение. Контактите с по-зрели хора също не са за предпочитане, обърнете внимание на младежта. Възможно е да се наложи да се занимавате с въпроси, недотам засягащи вашата компетентност, но бъдете сигурни че ще се справите. Подходете с чувство за хумор към несгодите и не се поддавайте на колебание относно важни въпроси, пише znacite.com

Телец

В центъра на вниманието сте и се чувствате много добре. Просто оставете нещата на собствения им ход. Обществените среди са лоша сфера за реализация на цели. Обстановката може да стане взривоопасна, да се стигне обвинения на тема взаимна лоялност. Мнозина ще имат силен шанс за успешна партньорска работа.

Близнаци

Може да правите планирани промени по отношение на бизнеса си. Преценете до колко тежка е отговорността, с която се натоварвате. Упоритостта и целеустремеността ви са гаранция за успех. Ще имате възможност да се срещнете с човек, когото не сте виждали отдавна и с който ще прекарате приятно голяма част от времето си утре. Обърнете внимание на екипната работа и се стремете да установите хармонични и балансирани отношения с хората около себе си.

Рак

Ако ви се стори, че този ден сякаш тече убийствено бавно, това е вашият урок по търпение. Имате прекалено високи изисквания към себе си и към работата си и това ви помага винаги да сте на ниво. Не се считайте задължени да ги убеждавате. Принципно успешен, петък може да се окаже незадоволителен за онези Раци, при които здравословното равновесие е нарушено. Верният начин е да спазвате правилата, а не да се ръководите от желанието за пряк път.

Лъв

Нервен ден, ще трябва да се справите с нещата с малко повече усилия.За щастие увереността ви ще е достатъчно, а и късметът няма да ви изостави. Леко сте неспокойни на тази тема, прибързани и напрегнати. Успехът ще ви споходи неочаквано. Ще ви се отрази добре да прекарате известно време сред природата. Някои от зодията ще се опитат да стабилизират позициите си в бизнеса, но активност от подобно естество изисква предварителна подготовка.

Дева

Не рискувайте с начинания, а завършете започнатото. Постарайте се да се покажете от най-добрата си страна, защото може да се наложи да уговаряте някакви условия за заплащане и трябва да ги свържете с качеството на работата си. По-добре е да отмените планираното делово пътуване. Дали си давате сметка, че с вътрешната си сила можете да влияе във всички посоки на общуването си. Имайте воля за борба и движение напред.

Везни

Малко повече усмивки и чувството за хумор биха свършили добра работа за подобряване на състоянието ви. Няма да сте настроени много-много за работа, ще ви се иска по-скоро да бъдете с любим човек, но не бъдете толкова сериозни. Утрешният ден ще е посветен на действие. Ще преодолеете трудностите с лекота. Предпазвайте се от измами и заблуда, както и от ласкатели.

Скорпион

През петък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Осъществяването на деловите цели и провеждането на преговори, не бива да протича в условия пораждащи противоречия. Независимо от предпочитанията ви ще попаднете във водовъртежа на събитията. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Ще се наложи да говорите много повече от обикновено.

Стрелец

Може да ви се наложи да се занимавате с нещо, което не разбирате твърде добре, но пък какво предизвикателство е това. Хубав ден да изпратите месеца и да вдишате свободно. На всичкото отгоре някой в последния момент ще ви окаже съдействие и ще успеете да си свършите работата. Не се задълбочавайте прекалено върху личните си проблеми, за да не се лишите и от от почивката си. Реалните ви възможности за постижения са значителни, а пълната гаранция за сполуката ви ще се гради предимно на индивидуалността.

Козирог

Не търсете недотатъците, търсете предимствата, в каквато и ситуация да попаднете. Анализирайте съответствието между цели и постижения. Не се изкушавайте от високите скорости, не рискувайте. Решенията ще ви хрумнат веднага. В състояние сте да отхвърлите много работа.

Водолей

Въздържайте се от обсъждане на финансови въпроси, трансфери, покупко-продажба на валута, оформяне на документи по кредити.Условията ще се променят и уговорките ви, колкото и стабилни да изглеждат, ще претърпят корекции във ваша полза. Доста благоприятен ден, характерен със значителни придобивки, изразителна активност в деловите среди и успешни контакти в обществото. Проявете щедрост към този, който ви моли за заем, ако прецените, че няма да нарушите материалната си стабилност. Не проявявайте доверчивост и не прекалявайте със своята самоувереност. Не е време за важни разговори, възможно е да не постигнете разбирателство с отсрещната страна.

Риби

В състояние сте да съсипете утрешния ден си заради властващата емоция. Късметът ви е силен, а контактите в обществото и деловите среди ви предоставят шанс за добра реализация и подкрепа от хора с влияние. Добре ще е през петък да си насрочите срещи с приятели и да проявите внимание към екипната работа; денят е подходящ също за пътувания, контакти или работа, свързани с чужбина. Още един по-напрегнат ден, който не е подходящ за създаване на нови контакти, за водене на преговори и за сключване на сделки. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им.