Целувките! Без тях не може, особено когато има любов между двама души. Чрез тях показваме емоция, желание, обич, настроение, привързаност. Един от най-честите въпроси, които жените си задаваме е какво харесват мъжете в интимен план. Има някои видове целувки, освен френската, които са им любими.

Бърза целувка

Бързите целувки са приятни, като при тях устните на партньорите са затворени. Това са онези целувки, които си разменяме когато се разделяме с любимия човек, но бързаме за работа например. Бързи целувки си разменяме и на обществени места, леко засрамени, че другите ни виждат. Те показват емоция, въпреки че не са особено креативни, пише Az-jenata.bg.

Ледени целувки

Кубче лед винаги има място в любовните ни игри. Може да поставите леда между устните си и по този начин да докоснете устните на партньора си или гърдите му. Също така може да изстудите устните си и да го целунете на желаното от вас място.

С вкус на плодове

За плодови целувки ще ви трябват свежи плодове – ягоди, грозде, манго и т.н. Може да се забавлявате с тях винаги, когато хапвате плодове извън спалнята. Просто поставете между предните си зъби 1 сочна ягода и по този начин я споделете с партньора си. Соковете от плода ще започнат да се стичат по брадичките ви. Кой ще почисти и как? Решавате вие!

Целувка с ухапване

Целувката с ухапване е целувка със закачка, която мъжете харесват. Тя е предизвикателна, намек, че нещата могат да преминат на следващо интимно ниво. Може да е докато се целувате по устните, целувайки половинката си по бузата, шията.

Целувка по шията

Подобно на тази на жените, шията на мъжете също е чувствителна и ерогенна зона. От класическа целувка, до френска използвайки езика си, с тях определено може да го накарате да настръхне.

По ухото

Мъжете харесват онова усещане, когато устните на партньорката им погалят закачливо ушите им. Тази част от мъжкото тяло също е чувствителна и търпи на леки възбуждащи засмуквания и ухапвания.

Целувка по рамото, гърба

Тези целувки са или бързи или бавни. На мъжете са им любими, дори и да не ни го показват, защото по този начин усещат, че партньорката им е привързана към тях, че ги обича.