Секс игрите са страхотен начин да внесете в сексуалните отношения с партньора си разнообразие и не малко доза забавление. По-широкият сексуален репертоар ще прогони далеч рутината, а потушените страсти ще се разгорят с нова още по-мощна сила. Хвърлете око на изброените по-долу палави идейки и сами си изберете с коя от тях да започнете: 

1. Секс туистър

Ако сте играли някога на туистър, ще си спомните акробатичните позиции и преплитания на вашите ръце и крака с тези на конкурента ви, които ви се е налагало да правите, за да запазите равновесие. Сега картината е същата с тази разлика, че с партньора си сте чисто голи. Основно правило, което трябва да спазвате е да балансирате и координирате движенията и позата на тялото си, така че да не падате.

2. Завърти битулката

Спомняте ли си ученическите години и купоните, на които всички се събирахте в кръг около една бутилка. Няма какво да ви я описваме в подробности. Създайте си настроение с тази игра, като поставяте или съответно изпълнявате поставената задачка от отстрещната страна. Например – пожелайте от партньора си да ви направи горещ стрийптиз или каквото сексуалната ви фантазия роди.

3. Познай обекта

Превържете очите на партньора си с тъмна превръзка, така че нищо да не вижда, а само да усеща. Можете да излеете горещ шоколад върху тялото му или да го погалите с перо. Нека той се опита да познае предмета, който държите в ръцете си. Едва след като го познае, преминете към следващия.

4. Огледалце, огледалце

Тази игра е не само за забавление, но също така ще помогне на вашия партньор да научи повече за вашето тяло, а вие за неговото. Седнете един срещу друг и започнете сексуалната игра. Докоснете го или го целунете по начин и място, както и където вие си изберете. Идеята е той да повтори същото с вас.

5. Нинджа секс

Пробвайте се да правите секс с партньора си на обществени места. Можете да започнете с невинни целувки в ресторанта и постепенно да преминете към по-сложни предизвикателства. Например направете го в стаята за гости или пък в колата, в асансьора, а защо пък не в парка. Идеята е да си отваряте очите на четири, за да не ви хванат.

Източник: LadyZone