В началото на нова връзка жените се интересува от един основен въпрос – дали чувствата им са споделени. Ето защо е нормално те да търсят признаци в поведението на мъжете, чрез които да получат така желания отговор. Когато става въпрос за секса, поведението на мъжа също може да бъде издайническо.

Когато сте влюбени, съвсем естествена реакция е да искате тези емоции да бъдат взаимни. Има много признаци, които могат да ви подскажат дали мъжът също е влюбен във вас. Включително и признаци, свързани с неговото сексуално поведение. Според експерти има няколко ключови неща, които трябва да откривате във вашия избраник по отношение на секса в началото на връзката ви. Това всъщност са сигнали, че той също е влюбен във вас.

Той е напълно открит и свързан с вас

Сексът сам по себе си представлява свързване между двама души. Когато това свързване се усеща не само на физическо, но и на емоционално ниво, може да говорим за наличието на чувства от двете страни. Ако вашият нов партньор е напълно открит с вас, не се притеснява да споделя желанията и притесненията си, това определено е добър знак. Преди всичко обаче вие трябва да се чувствате по-дълбоко свързвани с него. Поддържането на зрителен контакт, целувките и докосванията са индикатори, че вие не сте възприемани само като сексуален обект.

Той желае вие да бъдете удовлетворени

Ако новият ви партньор е влюбен във вас, той със сигурност ще желае вие да бъдете напълно удовлетворени в леглото. Много вероятно е дори да поставя вашите нужди над неговите. Той няма да го прави, за да докаже на себе си и на вас какъв добър любовник е, а защото наистина ще го е грижа за вашето удоволствие. Ако усещате, че мъжът е отдаден на каузата вие да бъдете наистина удовлетворени сексуално, значи определено има чувства към вас.

Сексът върви ръка за ръка с привързаност

Когато има силни чувства между двама души, сексът не е просто секс. Към него се добавят чувства, включително и привързаност. Ще познаете, че един мъж е влюбен във вас, ако не само иска да се забавлявате в леглото, но и отделя достатъчно време за прегръдки, докосвания и целувки. Интимността не се ограничава само в правенето на секс, но и в поддържането на близък контакт по принцип.

Източник: rozali.com