За младите хора, които все още не са семейни за секса се изисква само желание, а времето и мястото не са абсолютно никаква тревога.

Когато, обаче, имате деца, сексът се случва по график и с дузина хитрини, за да не ви чуват наследниците ви.

Поведението на хората с деца, когато правят секс, е нещо подобно на крадец, който влиза с взлом. Вместо да се насладите на момента, се услушвате дали децата няма да ви хванат в крачка, пише rozali.com

И, за да не се налага да давате впоследствие сложни обяснения какво правят мама и татко в леглото, ето няколко съвета, които ще ви спасят от конфузната ситуация:

Бъдете тихи

Не го приемайте буквално. Шумният секс е добрият секс, така че не се лишавайте от стенанията и възгласите в леглото. Но е важно да заглушите ставащото под завивките. И като споменахме завивки, те са идеално заглушаващо "устройство", така че бързо се скрийте под тях за секси сесия.

Бъдете бързи

Сексът на екс определено има своите предимства и въобще не означава, че претупвате нещата, без да се насладите на момента. Той е идеалното решение за родители, които искат да консумират любовта си, необезпокоявани от наследниците си.

Изкъпете се

Банята е идеалното място, където може да се усамотите с мъжа си и няма да има нищо странно в това, че вратата е заключена. А течащата вода в голяма степен ще заглуши шума от сексуалните ви изживявания под душа.

Пуснете си филм

Екшън филмите са достатъчно шумни, за да заглушат това, което се случва в спалнята. А може и да пуснете филм на децата си, като така ще си осигурите достатъчно време да се усамотите на тишина в спалнята.

Не се събличайте

Или поне не изцяло. Може да облечете рокля или пола. Когато сексуалната ви възбуда е голяма, времето малко, а шансът да ви хванат голям, по-добре свалете от себе си само необходимото. Така ще имате възможност за бърза реакция, ако ви смутят. 

Купете си по-тихо легло

Скърцането на леглото навярно се чува не само от децата ви, но и от съседите ви. Така че, за да не бъде сексуалният ви живот обществено достояние, е време да си купите по-добро легло.