Докато подготвяхме тая анкета, правихме секс? Тц. Просто въпросите, които зададохме на 10-ина хубави БГ момичета на възраст м/у 18 и 30 годинки, са свързани с подпецкването. Какво ги питахме:

Мъже на каква възраст предпочиташ?

а) около 20

б) около 30

в) над 40

С колко мъже си била досега?

а) До 5

б) М/у 5 и 10

в) Над 10

Целувала ли си се с жена?

а) Да

б) Не и не искам

в) Не, но искам!

Правила ли си тройка?

а)Да

б) Не и не искам

В) Не, но искам!

Най-нестандартното място на което си правила секс?

Спермата за мен е...

Любимото ми бельо е...

Харесваш ли аналния секс?

а) Не, никак

б) Да, многократно

в) Практикувам го с неособено желание

Оказа се, че за повечето идеалният мъж е на 20 и няколко и почти всички от анкетираните са били с по-малко от 5-има в леглото! Това нас крайно ни удиви ('щото мацките са готини, ама им обещахме анонимност, сори) и се замислихме защо не питахме сегашните гимназистки какво правят по wc-тата, ама айде.

Огромна радост: всички до една са се целували с друга жена, а няколко от тях – с по няколко различни. Към 30% си признаха без бой, че биха пробвали тройка с пич и друга мацка, останалите скромничат нещо, не ги разбираме.

Нестандартни (според тях) места, където са ги лашкали: в парка, на стълбище, в целия апартамент на някой от родителите, в тоалетна на заведение, в кино. А на нас що не ни се случват такива неща, а?!

Определят спермата като: интересна, нормално нещо, полезна (йес!), просто сперма.

Направи ни приятно впечатление, че повечето анкетирани женки харесват стилно бельо – дантелено, черно или червено, секси, еротично. Никоя не си призна, че ходи с евтини памучни гащички, но една от девойките каза „Нямам“. Ние оставихме на въображението си идеята, че в момента не носи бельо, но не й го споделихме.

И за финал – 90% не харесват аналния секс! Ама, както казваше един приятел: ако кажеш „Не харесвам кашкавал!“, значи, че все пак си ял кашкавал! Наздраве на печелившите!

TrafficNews.bg