За да уцелиш тези местенца по тялото си, които имат най-еротичен потенциал, нямаш нужда от акробатични умения, всичко е въпрос на точния ъгъл.

Ездачката

Добър избор, ако: той е дълъг и тънък

Благодарение на нея можеш да контролираш дълбочината на проникване. Наклоните напред и назад пък помагат да избереш ъгъла на проникване. Ако не ти харесва определена част от тялото ти да бъде притискана по време на секс, просто промени начина, по който е наклонено тялото ти, или се обърни в друга посока. Стягай мускулите си отдолу, за да прибавиш още по-приятно триене и да го накараш да се чувства много по-дебел, пише Cosmopolitan.bg.

Мисионерската с подобрения

Добър избор, ако: той е къс и тънък

Малкият пакет има по-малко възможности да стимулира К-точката ти, така че трябва да намериш друг начин за целта. Техниката тук увеличава шансовете ти за оргазъм със 70%. Започнете в класическата мисионерска поза и постепенно премествай тялото си надолу по леглото, докато той придвижва своето нагоре, така че раменете му да застанат над твоите. Така му даваш възможността да масажира с тялото си костта, която се намира точно в началото на фифито ти (лонна кост). Имаш нужда от още? Опитайте с оребрени презервативи.

Кучешката

Добър избор, ако: той е къс и дебел

Дебелият инструмент не само „изпълва“ вагиналния отвор, но се справя добре и със стимулацията на К-точката, както и G-точката, стига да успее да я достигне. Това е идеалната поза за целта, защото позволява по-дълбоко проникване, което би било болезнено при по-дълъг инструмент. Имаш възможност да стимулираш клитора си сама и тази допълнителна секс екстра гарантирано ще те доведе до разтреперващ финал. 

Обърната ездачка

Добър избор, ако: той е доооста надарен

Лубрикант, лубрикант и пак лубрикант! И отделете поне 20 минути на подготовката за основното действие. Обърнатата ездачка (ти отгоре с лице към стъпалата му) ти позволява да контролираш темпото: започни бавно и изчакай вагината ти да се отпусне, докато бавно го поемаш в себе си, за да улесниш достъпа му. Ако сложиш краката си между неговите, той ще вмъква пениса си между бедрата ти и ще има усещането, че прониква по-дълбоко.