Сутрешният секс е възможно един от най-добрите начини да започнете деня си. Не само ще изпитате серия от оргазми, но ще бъдете по-усмихнати, позитивно настроени и продуктивни в работния процес.
Но тъй като всяка сутрин нашите енергийни нива са различни, невинаги можем да бъдем толкова активни в леглото, колкото ни се иска. Затова споделяме няколко подходящи пози за сутрешен и незабравим секс.
Ако все пак кипите от енергия, винаги може да започнете деня си с поза „ездачка“, поза „лотос“ или експериментирайте.

„Поза лъжички“
Поза лъжички обикновено е най-инстинктивното положение, в което се събуждат партньорите. Поза, която е изключително удобна и за двамата и изискваща минимални усилия. Осигурява дълбоко проникване, максимална близост, в която мъжът може да докосва нежно партньорката си по най-възбуждащите я места.

Секс под душа
Сутрешният душ определено може да ви разсъни, да ви освежи и да даде един положителен старт на деня, особено ако не сте сами под него. Изчакайте половинката ви да влезе в банята и не се бавете с приятната сутрешна секс изненада.
Една от най-удобните секс пози в банята е, когато дамата е с гръб към своя партньор, изправена, а стената й служи като опора за ръцете. Въпреки незабравимите мигове в банята внимавайте да не се подхлъзнете. Тази секс поза може да е вълнуваща, но в същото време попада в списъка с рисковите секс пози.

„T форма“
Секс поза, в която дамата трябва да е легнала по гръб на спалнята, краката да са свити в коленете и леко повдигнати. Тялото на партньора й е перпендикулярно на нейното. Проникването е дълбоко и доставя удоволствие и на двамата партньори. Секс позата изисква енергийно ниво 12% и координация от страна на двамата 65%.

„Кучешка поза“

Секс поза, която ще изисква енергийно ниво 65% и координация на двамата партньори 50%. Разбира се кучешката поза има много варианти, в които може да бъде изпълнена. Може да е нещо по-закачливо докато пиете сутрешното кафе или ако партньорката ви е легнала изцяло по корем на спалнята вие да легнете върху й и събуждането да бъде повече от вълнуващо.
Мисионерска поза, с крака повдигнати на раменете на партньора
За този вариант на мисионерската секс поза ще трябва да сте добре разсънени, защото енергийното ви ниво трябва да е на 100 процента, за сметка на координацията, която може да е 25%. Ако все пак ви се струва твърде енергично за сутрешен секс, заложете на класическата мисионерска поза. Тя ще ви даде едно романтично начало на деня.