Първите пъти с нов партньор обикновено не са най-приятните, но винаги са много вълнуващи. Затова предлагаме на читателите на TrafficNews.bg няколко трика, с които да сведат неприятните моменти до минимум. 

Ето ги и трите правила на секса с нов партньор:

1. Не прекалявайте с алкохола! Първият път може да бъде доста стресиращ и да решите, че е добра идея да пийнете нещо. Но след три - четири питиета нито ще се чуствате комфортно, нито ще можете да се насладите на момента. Затова ви съветваме да не прибягвате към този мето. Вместо това вдишайте, издишайте и се гмурнете в приключението! Вие, в целия си блясък!

2. Ще се почувствате по-спокойни и сигурни, ако отделите повече време да се приготвите. Съсредоточете се върху всеки детайл - роклята, маникюра, дори бельото. Така ще се настроите психически и ще бъдете по-уверени в себе си.

3. Не пренебрегвайте собственото си удоволствие! Не можете да очаквате някой друг да знае как да ви докара до оргазъм, особено нов партньор. Както и не всеки мъж би ви попитал “Това харесва ли ти?” . Затова вземете нещата в свои ръце - не се срамувайте да му кажете какво точно ви харесва или директно да сложите ръката му там където ви е най-хубаво!