Докато знаете как да докосвате правилните места, има много начини да доведете жената до сексуална кулминация. Ако играете с клитора, има големи шансове тя да стигне до оргазъм, но има много други начини.

Кръгът на удоволствието

Около уретрата на жената, над вагината, е еректилната тъкан - corpus spongiosum, с други думи преминаването на удоволствието. Докосването или облизването на тази област може да бъде чудесна идея да загреете половинката си за секс.

Забавният бутон

От медицинска гледна точка клиторът се счита за женската версия на пениса. Скрито богатство от нервни окончания и там, където нервите свършват, започва удоволствието. Това малко парче кожа над уретрата може да бъде причина за земетресение по време на орален секс, дори когато е стимулирано от контакт с пениса.

Релефни възглавници

Понякога, когато не улучим точно мястото за крайно удоволствие, имаме още по-добър ефект. От двете страни на влагалищния отвор има вестибуларни възглавнички, които се пълнят с кръв по време на възбуда и са изправени точно като клитора. В момента на оргазъм, събраната там кръв се пренася по тялото с неописуемо облекчение.

G- точка

G-точката е може би най-известната точка за удоволствие на женското тяло. Намира се на 5-7 сантиметра във влагалището, на предната стена. Понякога стимулацията с пръсти е дори по-силна от проникването. Най-добрите пози за стимулация на G-точката са каубой и куче.