Да, вярно, че може и да има известна опасност от подхлъзване и чупене на някой друг крайник, но ако сте късметлии и се разминете с травмата, то със сигурност няма да ви се размине чудният „подмокрен“ оргазъм. Всички сме гледали прекалено жежки сцени под душа във филмите, но както се казва – изкуството имитира живота. Кои пози са хем задоволителни, хем неособено опасни за вашето и това на любовника ви здраве.

Заднешком
Застанете с гръб към него и се наведете, но преди това увийте заднешком ръцете си около врата му. Това ще направи триенето на неговите слабини в дупето ви още по-осезаемо.

Във въздуха
Ако имате вана, накарайте го да седне в нея и да разтвори краката си широко, а вие седнете с лице към него. Това ще ви позволи да контролирате ритъма и темпото, докато телата ви са в полувъздушно положение. За тази поза обаче партньорът ви трябва да има здрави крака и кръст, пише Bulnews.bg.

Под домашен арест
Разпънете краката и ръцете си така, че тялото ви да образува Х и застанете с лице към стената. Той минава зад вас, като контрира вашите крака със своите, а ръцете му стискат вашите като менгеме. Ако някога сте се чудили какво е да бъдеш арестуван, това ще ви даде някаква представа.

Стената
Наведете се и подпрете ръцете на стената. Той прониква отзад като ръцете му са върху хълбоците ви.

Командир
Поставете едното си стъпало на ръба на ваната или на батерията на душа. Партньорът ви трябва да е или с лице към вас, или да проникне откъм гърба ви без предигра.

Полушпагат
Вдигнете единия си крак върху рамото му и позволете на любовника си да проникне дълбоко, докато водата ви облива. Ако не сте толкова гъвкави, може да поставите крака си върху сгъвката на лакътя му.

Един срещу друг
Доста романтична и интимна поза, защото позволява и да се прегърнете страстно в моментите на екстаз. Тя обаче е подходяща за двойки с приблизително еднакъв ръст. Облегнете се на стената и обгърнете кръста му с крака. Преди това обаче сложете на пода гумена постелка, за да не се окажете в спешното с навехнат врат, счупена ключица и разтегнати коленни връзки.

Без проникване
Може пък и да пропуснете пенетрацията и да се поизтупате от праха добрата стара предигра. Стимулирайте се орално под топлата струя на модата. Ако пък сте решили да заложите на стимулацията с ръка, може да поканите и някоя и друга играчка. Но задължително донесете силиконов лубрикант, защото водата ще отмие вашия естествен лубрикант.