Има всякакви извратеняци! Ние не сме такива, но ако си падаш по перверзии - ха, заповядай, инджой!  

 

Японка

"Мъничка японка ще си вземааа, всичко в моя дом ще е хитачиии!" - пееш си ти, а не знаеш, че само срещу някакви си $6500 можеш да си имаш една съвсем реалистична секс-кукла, наподобяваща японка, Да, има си всички отвори. Да, позволено е навсякъде, дори не трябва да знаеш японски!

Девственица

Компанията Gigimodo е изобретила една много специфична свръхтънка найлонова торбичка, която жената трябва по някакъв извратен начин да постави в чочката си. Натискаш я като девственица (знаем, че ти е фетиш, падаш си по ученички, знаем) и изкуствената кръв ти го омазва. Това е малко прекалено kinky, ама ти си знаеш.

Обамвибратор

Тя иска да я натисне не кой да е, а самият Барак Обама? Лесно можеш да го сбъднеш това желание. $35 и избор на цвета на странния вибратор - "демократично синьо" или "президентско златно".

Опаковка

"Толквоа е удобно, че можеш да прекараш живота си в него" - това гласи рекламата на тоя странен чувал! Идеята май е някой да те опакова и да те поднесе като подарък на друг. А, то да дишаш не е важно, споко!

Еко-вибратор

Това е за онези секси-екофрендли мацки, които се изживяват като хипарки и ходят лятото с дълги шарени поли! Подаряваш й едно такова минивибраторче, което се захранва с енергията на слънцето, благодарение на соларната батерия и... Ако имаш късмет, може да се окаже, че тези $70 не са били необходими, защото само твоят еко-френдли чеп ще влиза в нея, йессс!

Hello Kitty

Това си е предназначено най-вече за япония, където манията по тая дивотия е минала всякакви граници. Вибраторчето си е ОК, но не бихме те посъветвали да го поръчваш, освен ако не си 18-годишна недорасла тийнка (в такъв случай по-добре се обади на някой от редакционните телефони!).

В скута на...

...нещо гадно и изкуствено, 'щото това е изкуствен скут! Има и такива извратеняци, споко. Искат да си полегнат на нейните краченца и не да спят, а да си представят какво следва да й правят!

Още от деня ТУК

TrafficNews.bg