Куняза е древна африканска сексуална практика, която драстично ще подобри сексуалния ви живот.
Произхожда от Руанда и има репутацията на предизвикваща еякулация и множество оргазми при жените.
Според легендата практиката е възникнала, когато древна кралица е преживяла мокър оргазъм, чийто поток е бил толкова обилен, че е образувало езерото Киву - едно от големите африкански езера.
Наричат техниката "куняза", а бликащата течност стана известна като "куняра".
В традиционните африкански култури, където се практикува куняза (известна също като качабали), удоволствието на жените е на първо място, а от мъжете се очаква да накарат жените си да пръскат вагинално.
В традиционната африканска култура мъжете, които не удовлетворяват съпругите си, се считат за непълноценни.
Жените имат дадено от Бог право на сексуално удоволствие и трябва да си позволят да изпитват невероятно влажни оргазми. Женският еякулат е свещен в древна Руанда и мъжете трябва да извършват тайната практика на куняза, за да открият свещената вода на жената.
Куняза дава сила на жените, които често еякулират, събужда скрити усещания при жени, които рядко еякулират, и дава нова възможност за сексуално удоволствие на жени, които не са знаели, че могат да еякулират.

Как се изпълнява куняза?

Практиката на куняза включва комбинация от непроникващо (триене и потупване) и проникващо (дълбоко натискане) стимулиране на женските гениталии с мъжкия член, за да засили нейното удоволствие и да предизвика оргазми.
Що се отнася до непроникващата стимулация, тя включва потупване, триене и поглаждане на вулвата с главата на пениса, за да разпали желанието на жената и да я изпрати в екстаз.
Движенията с потупване и триене се извършват ритмично в хоризонтално, вертикално или зиг-заг движение по вулвата.
За да бъде куняза наистина ефективна, жената трябва да бъде психологически подготвена и психически възбудена за тази игра за възрастни.
За разлика от манията на европейското и американското общество за сексуално проникване, практиката на куняза предоставя алтернативен сексуален сценарий, който се фокусира върху стимулация на клитора.
Повечето жени не достигат кулминация само от проникването. Само 65% от тях стигат до оргазъм и то не при всеки полов акт. Много мъже са напълно невежи относно женската еякулация или „пръскането“.
Като се има предвид, че практиката на куняза включва както непроникваща, така и проникваща стимулация, това е нещо, на което вие и вашият партньор може да се наслаждавате заедно.