Фантазирането е подсъзнателен акт, който обаче издава любопитни подробности за личността. Колкото по-нестандартна е фантазията, толкова по-незадоволени очаквания излизат наяве, не само за сексуалния ви живот, но и за възприятието ви за света. Не забравяйте, че няма как еднозначно да се тълкува една фантазия, но все пак…

Мечтаете да бъдете неустоима

Всяка жена мечтае да бъде желана от много мъже. Някои се придържат към платоническото възхищение, други мислено влизат в образа на секстигрици, които оставят силния пол без дъх във всяко едно отношение. Според психолозите подобни фантазии разкриват подсъзнателния страх и липса на достатъчно мъжко внимание, пише Rozali.com.

Доминиране над мъжа

Подобна фантазия е рядко срещана. Тя се появява най-вече у жени, които по цял ден търпят нечии други претенции и позволяват да бъдат унижавани. Желанието им да доминират в секса, показва като цяло желанието им за контрол върху всяка ситуация.

Секс с непознат, докато партньорът гледа

Това показва три неща: 1.Въпросният партньор не може да задоволи половинката си. 2.Имате силен сексуален апетит. 3.Иска ви се той да види колко сте секси, което не му се отдава, докато участва в акта.

Пляскане

Пляскането в секса е свързвано с удоволствие и доминация. Дамите, които фантазират, че ги пляскат с ръце, камшици и т.н. искат мъжете им да бъдат по-агресивни и доминиращи.

Стриптийз

Фантазиите за стриптийз пред партньора или друга публика показват желание за себеизява и оценка. Това е нарцистична фантазия и дамата, у която се появява, се чувства недооценена и желае да получи повече внимание и комплименти.

Тройка

Дамите, които мечтаят за тройки и оргии, са склонни към воайорство и ексхибиционизъм. Те също така са егоистични натури (ако тройката е с двама мъже) и копнеят постоянно да получават мъжкото внимание.

Секс с по-млад или по-зрял мъж

Тази фантазия е продиктувана от егото, желанието на една жена да си докаже, че още я бива и може да възбуди всеки тип мъж.

Секс с непознат

В тази фантазия не е важен мъжът, а самият факт, че жената е с човек, който не знае нищо за нея, няма да я съди и няма да я поставя в някакви рамки. Фантазията издава желание за първичност и свобода.

Секс на публично място

Ако една дама фантазира, че прави секс на публично място, това означава, че тя е бунтарка по душа. Това предполага и че жената копнее да демонстрира на всички сексуалните си умения и се възбужда от воайорство и ексхибиционизъм.